Operator folieproductie

Wednesday, December 16, 2020

Lopen de processen door jou op rolletjes?
 

In deze functie zorg je ervoor dat de folieproductie continu door blijft lopen en dat de kwaliteit van de folie gecontroleerd wordt.

Wie zoeken we?

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines die folie produceren. Je weet van aanpakken en je neemt je rol serieus. Ben je leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als operator folieproductie werk je in ploegendienst. Als je de vroege dienst hebt (maandag t/m vrijdag van 5.15 uur tot 14.00 uur) begint je dag met het opstarten van alle machines. Je kijkt op de lijst welke folie geproduceerd moet worden en stelt de machines daarop in. Dit is geen eenvoudige klus, dit doe je daarom ook samen met je collega’s.

Zijn de machines opgestart, dan controleer je continu de kwaliteit van de folie. Dit vergt vakmanschap en ervaring want je moet letterlijk voelen of de kwaliteit goed is. Samen met je mentor leer je om dit fingerspitzengefühl op te bouwen.

Meerdere keren per dag moeten de machines opnieuw bijgesteld worden. Bijvoorbeeld als de rol gewisseld wordt of er andere folie geproduceerd moet worden. Je zorgt tussentijds ook voor dat er voldoende grondstoffen (zoals de gerecyclede kunststof korrels) aangevoerd worden. Heeft de machine een processtoring, dan maak je zelf een storingsanalyse en probeer je het probleem op te lossen.

Bij de late dienst (maandag t/m donderdag 13.45 uur – 22.00 uur en op vrijdag van 13.45 uur tot 18.00 uur) neem je werkzaamheden van je collega over. Op het einde van de dienst zet je machines één voor één uit, maak je deze schoon en zorg je dat de spullen klaarstaan voor de volgende productiedag.

Wat moet je kunnen?

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

  • Je hebt de motivatie om een nieuw, uitdagend en gespecialiseerd beroep te leren;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je wilt werken in een 2-ploegendienst (in piekperiodes is dit een 3-ploegendienst);
  • Je bent in het bezit van een geldig EPT en heftruckcertificaat;
  • Je hebt een flexibele werkhouding en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent nauwkeurig en werkt gedisciplineerd;
  • Je bent woonachtig in een straal van 35 km vanaf Horst 

De werkzaamheden die je in deze functie uitvoert zijn zeer specifiek. Daarom krijg je bij de start van je werkzaamheden een mentor toegewezen. Hij leert je het product, de machines en de productieomgeving kennen. Pas als je voor jouw gevoel volledig zelfstandig taken beheerst wordt de taak aan je overgedragen.

Waarom bij Verstappen werken?

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatieve organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een enthousiaste personeelsvereniging), opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, je werkt met gemotiveerde collega’s en je bent bij Verstappen onderdeel van de familie.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Our story
 


Apply directlyInterested in this vacancy?