TECHNISCH TEKENAAR

Monday, January 27, 2020

Zie jij alles in perspectief?
 

In deze functie verzorg je technische 2D en 3D tekeningen voor alle werktuigbouwkundige disciplines binnen onze organisatie.

Wie zoeken we?

Een goed constructief inzicht is in deze functie essentieel. Vanuit je werktuigbouwkundige achtergrond ontwerp je constructies voor onze machines, installaties en hulpgereedschappen. Wanneer nodig houd je je ook bezig met tekenwerk van bijvoorbeeld matrijzen. Ben je leergierig en wil je jouw technische ideeën tot leven zien komen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als technisch tekenaar werk je projectmatig. Je krijgt de opdracht om vanaf een schets een concreter beeld te ontwikkelen. Vervolgens werk je de concepten gedetailleerd uit, zodat ze klaar zijn voor productie. Eenmaal uitgewerkt en goedgekeurd, communiceer je met de werkplaats of leveranciers en ben je verantwoordelijk voor het verwaardigen van de benodigde onderdelen. Na de productie van de machine ben je nauw betrokken bij de opbouw en ingebruikname van de constructie om terugkoppeling te verwerken.

Tijdens je werk verdiep je je in de opdracht door een beeld te vormen van de situatie in de praktijk. Dat doe je niet alleen vanaf je bureau. Je gaat de werkvloer op, kijkt terplekke naar de huidige situatie, praat met de collega’s die met de machines werken en probeert zo essentiële info te verzamelen voor een werkende technische oplossing. Je hebt met regelmaat contact met je leidinggevende om zo gezamenlijk tot een werkende constructie te komen.

Wat moet je kunnen?

De volgende competenties en eigenschappen zijn voor deze functie gewenst:

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO of HBO niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde;
  • Je hebt kennis van 3D tekenprogramma’s, bij voorkeur Solidworks of Inventor;
  • Je hebt affiniteit voor degelijk en zorgvuldig in elkaar gestoken machinebouw en het praktisch functioneren daarvan;
  • Je werkt graag met korte lijnen en direct contact;
  • Je bent een gesprekspartner voor elk niveau;
  • Je hebt een zelfstandige persoonlijkheid met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt nauwkeurig en werkt gedisciplineerd.

Waarom bij Verstappen werken?

Wij bieden je een brede en afwisselende functie in een groeiende en innovatieve organisatie. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een enthousiaste personeelsvereniging), opleidings- en doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, je werkt met gemotiveerde collega’s en je bent bij Verstappen onderdeel van de familie.

Hoe kun je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande profielschets? Kom ons team dan versterken! Stuur je CV met motivatie naar personeel@verstappenpackaging.com t.a.v. Mieke Verstappen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Our story
 


Apply directlyInterested in this vacancy?